Не съм слагал спортни филтри и явно затова не го знам този трик Благодаря за инфото Не се знаедали ще ми потрябва но знанието винаги е полезно
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с грешка p0101
Collapse
X
-
Колега виждам че имаш намерение за коне И аз съм мераклия Пак повтарям че съм любител а не професионалист и целта на моите постове е давайки моето мнение след дебати да науча и още нещо Та по този въпрос аз знам че при тази година трябва да си без геометрия на турбото ако няма интервенции Другото е че турбо с геометрия няма разтоварващ клапан Разтоварва през геометрията Оглеждай добре нещата Ако имаш питания или виждания пиши Темата е интересна Извинявам се Пиши в някоя тема за турбо че тук се отклонявамеALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Колега, аз геометрия знам какво е, след като съм я почистил сигурно имам, разтоварващ клапан също имам, 166 2,4жтд без геометрия не съм чувал да има, но е възможно! По темата, колегата Боби Узунов беше прав за дебитомера, сложих чисто нов Бош и грешката спря да излиза, друг е въпроса че разлика във вървенето не забелязах дори минимална(странно защо при заменките с дебитомера от друга алфа за които споменах по горе нещата не се получиха така)единственото нещо което ме притеснява е разхода, към 7 извън града каране почти нормално(това с ИТН дебитомера и светеща грешка 0101)
Comment
Comment